Виплата СГ "ТАС" за пошкоджену через яму на дорозі автівку склала 280 тис. грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Виплата СГ "ТАС" за пошкоджену через яму на дорозі автівку склала 280 тис. грн

Особисті фінанси
10
Про те, що стан наших автодоріг, м’яко кажучи, часто-густо є відверто незадовільним, знають усі автовласники. І добре, якщо водіям під час поїздки вдається здебільшого уникати пасток на дорозі або просто мінімізувати наслідки потрапляння в них, але ж іноді ями та вибоїни стають причиною дуже серйозних аварій з чималими збитками.
Саме так сталося нещодавно з одним з клієнтів Страхової групи «ТАС», який потрапив в ДТП на Черкащині. За кермом свого Renault Duster, застрахованого за договором «Правильне КАСКО», він влетів в глибоку яму, «приховану» поміж численних вибоїн на дорожньому покритті. В результаті машину сильно «повело», водій не зміг її втримати, не впорався з керуванням та допустив з’їзд з дороги. Вже на узбіччі автівка перевернулася в кювет.
Внаслідок інциденту було суттєво пошкоджено кузов Duster: деформовано дах машини, переднє крило, капот, бампер, розбито лобове скло, блок-фари, а також скло двері.
Страхова група «ТАС», вивчивши обставини події, визнала її страховою та в передбачений договором страхування строк здійснила виплату належного страхового відшкодування в розмірі заподіяних автовласникові збитків. Сума відшкодування склала 279892 грн.
Нагадаємо, Страхова група «ТАС» на сьогодні є одним з беззаперечних лідерів ринку автострахування України. Так, за останніми даними профільного видання Insurance TOP, компанія входить в «десятку» найбільших страховиків на ринку КАСКО. Крім того, за підсумками перших трьох місяців поточного року СГ «ТАС» традиційно очолила рейтинг страховиків, що працюють на ринку обов’язкової «автоцивілки», а також виборола «золото» на ринку добровільного страхування цивільно-правової відповідальності автовласників.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас