Meizu пообіцяла скоро випустити операційну систему Flyme 8 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Meizu пообіцяла скоро випустити операційну систему Flyme 8

Фондовий ринок
7493
Китайська компанія Meizu і її програмне забезпечення Flyme – це складна історія. Особливо, якщо ми говоримо про глобальну версію прошивки. У квітні минулого року виробник анонсував лінійку смартфонів Meizu 15 на честь свого 15-річчя.
До неї увійшли стандартне видання, Meizu 15, а також його поліпшена і спрощена версії. Разом з тріо телефонів відбулася прем’єра програмного забезпечення Flyme 7. Відтоді багато води утекло, а сьома версія прошивки досі є актуальною. Якщо бути точнішими – Flyme 7.3 на базі операційної системи Android 9.0 Pie.
Головними особливостями цієї версії ПЗ є режим нічної зйомки для основної камери і режим продуктивності для ігор.
Як стало відомо сьогодні, вже зовсім скоро компанія з Китаю представить нову версію фірмового графічного інтерфейсу – Flyme 8. Хоча чекали на неї ще в квітні цього року разом з флагманською моделлю Meizu 16s. Презентація Flyme 8 призначена на 18 серпня. Не виключено, що разом з програмним забезпеченням виробник з Піднебесної представить якийсь смартфон, але передумов для цього поки що немає. Навіть чутки про можливі новинки Meizu поки що не ходять.
За попередніми даними, Flyme 8 отримають всі моделі компанії, які були презентовані в 2018 і 2019 роках, а це відразу 19 смартфонів. Якщо інформація підтвердиться, то встановити свіжу версію програмного забезпечення зможуть власники пристроїв сімейств Meizu 15 (3 моделі) і Meizu 16 (5 моделей), а також Meizu X8, Meizu E3, Meizu V8 і V8 Pro, Meizu M8c, M6T і M6s, Meizu C9 і C9 Pro, Meizu Note 8 і Note 9. Детальний перелік смартфонів, для яких буде доступна оболонка Flyme 8, стане відомий ближче до дати релізу ПЗ разом зі списком усіх змін.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас