У Коломойcкого є п'ять днів для усунення недоліків у його позові — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Коломойcкого є п'ять днів для усунення недоліків у його позові

Фондовий ринок
660
Сьогодні, 2 липня 2019 року, на закритому засіданні Госпсуд Києва вирішив залишити без руху позов Ігоря Коломойського до Нацбанку України (НБУ) про визнання недійсними договорів рефінансування на суму 9,2 млрд грн, які НБУ видав ПриватБанку до його націоналізації на підставі особистих поручительства Коломойського. Про це повідомляють поінформовані джерела в юридичних колах.
За даними НВ Бізнес, сторона позивача подала заяву без дотримання вимог, викладених у статтях 162, 164, 172 Господарського процесуального кодексу України. Тепер у Коломойського є 5 днів для усунення недоліків.
Якщо позивач усуне недоліки позовної заяви вчасно, розгляд справи продовжиться. В іншому випадку позовна заява залишається без розгляду.
Як відомо, Коломойський намагається відповідним позовом в Україні зупинити судовий процес, розпочатий за позовом НБУ до суду Кантона Женеви за місцем проживання Коломойського. Мета – стягнення заборгованості як з особистого фінансового поручителя перед НБУ за відповідні кредити рефінансування.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас