Deutsche Bank хоче знизити розмір буферного капіталу перед реорганізацією — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Deutsche Bank хоче знизити розмір буферного капіталу перед реорганізацією

123
Deutsche Bank AG обговорює з регуляторами можливість знизити необхідний розмір буферного капіталу (резерви банків на випадок кризи), щоб мати доступ до більшого обсягу коштів для фінансування реструктуризації, пише Bloomberg з посиланням на поінформовані джерела.
Банк обговорює можливість зниження коефіцієнта достатності основного базового капіталу (Tier 1) – ключового показника фінансової стабільності – з німецьким фінансовим регулятором Bafin і Європейським центральним банком. Регулятори в цілому позитивно відгукуються про плани реструктуризації банку, відзначають джерела.
Коефіцієнт достатності основного базового капіталу (Tier 1) Deutsche на кінець першого кварталу дорівнював 13,7%. Цільовий показник на весь рік на поточний момент залишається вище ніж 13%. Деякі європейські конкуренти банку, такі як BNP Paribas SA і Societe Generale SA, встановили показник на рівні нижче ніж 13%.
В рамках підготовлюваної реорганізації Deutsche може скоротити 15-20 тис. робочих місць по всьому світу, повідомила газета The Wall Street Journal минулого тижня.
Акції Deutsche Bank в ході торгової сесії у вівторок дешевшають на 0,56%.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас