ПриватБанк зафіксував новий український #cashless рекорд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк зафіксував новий український #cashless рекорд

Особисті фінанси
94
У червні ПриватБанк зафіксував новий національний рекорд #cashless. За даними статистики банку, рекордну за всю історію роботи мережі POS-терміналів банку кількість щоденних оплат покупок картками та смартфонами було зафіксовано 14 червня 2019 року – 4 мільйони.
Як повідомили в банку, з початку року мережа POS-терміналів ПриватБанку збільшилася на 15% до 190 тис. штук. Перш за все зросла частка малих і середніх торговельних точок, на які припадає більше 150 000 працюючих POS-терміналів. В середньому щодня в мережі #cashless ПриватБанку банківськими картами і смартфонами оплачується 3 мільйона покупок.
«Насправді в мережі ПриватБанку понад 250 тисяч торгових точок, які приймають #cashless – ми зробили доступною можливість приймати оплату за картками будь-якого торговця, незалежно від розмірів бізнесу, – говорить керівник напрямку роботи з торговельними підприємствами ПриватБанку Євген Васильцов. – Крім класичних платіжних терміналів, ми впроваджуємо сучасні рішення – miniPOS і оплату за QR-кодом, які найкраще підходять для власників малого бізнесу за рахунок можливості самостійного запуску платіжних сервісів оплати як безконтактними картками, так і смартфонами».
За даними ПриватБанку, найчастіше українці оплачують покупки банківськими картками в продуктових магазинах і супермаркетах, на які припадає 48% від загального обсягу транзакцій в термінальній мережі банку. Друге місце за обсягами cashless-оплат займають магазини одягу, взуття та аксесуарів (11%), третє – магазини електроніки і побутової техніки (10%). Також активно розплачуються картами в магазинах товарів для будинку і аптеках (7%), кафе, ресторанах і розважальних центрах (6,5% загального обсягу транзакцій).
ПриватБанк є беззаперечним лідером українського ринку еквайрингу. Більше 70% POS-терміналів ПриватБанку приймають безконтактні платежі картками або смартфонами.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас