Xiaomi випустить смартфон з підтримкою 100-ватної зарядки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi випустить смартфон з підтримкою 100-ватної зарядки

Технології&Авто
2233
Ще в березні цього року Xiaomi анонсувала технологію швидкої зарядки Super Charge Turbo, яка має максимальну потужність 100 Вт і дозволяє заряджати смартфон з акумулятором ємністю 4000 мА•год до 100% за 17 хвилин.
У квітні президент Xiaomi Лін Бін (Lin Bin) заявив, що компанія старанно працює над тим, щоб запустити готові рішення на базі Super Charge Turbo в масове виробництво. А глава бренду Redmi Лу Вейбінг (Lu Weibing) заявив, що саме Redmi очолить масове виробництво смартфонів, які підтримують 100-ватну зарядку. Також висловлювалися припущення, що першим смартфоном з підтримкою технології Super Charge Turbo може стати Xiaomi Mi Mix 4, який вийде восени.
Однак індійський інсайдер Судханшу Амбхоре (Sudhanshu Ambhore), не називаючи своїх інформаторів, стверджує, що 100-ватна зарядка Super Charge Turbo буде реалізована тільки в смартфонах, які будуть доступні всім бажаючим лише в 2021 році. Можливо, Xiaomi і покаже робочі прототипи, але в масове виробництво вони не будуть запущені ні в цьому, ні в наступному роках.
До речі, аналогічні тимчасові рамки він позначив і для смартфона Vivo, який отримає підтримку 120-ватної зарядки Vivo SUPER FlashCharge 120W.
За матеріалами:
BIN
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас