TaxFree4U для клієнтів Індустріалбанку: подорожуйте та купуйте із задоволенням! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

TaxFree4U для клієнтів Індустріалбанку: подорожуйте та купуйте із задоволенням!

Особисті фінанси
47
TaxFree4U для клієнтів Індустріалбанку: подорожуйте та купуйте із задоволенням!
Стає дуже жарко! І не тільки через аномальну спеку, а й серед учасників Літньої Акції від TaxFree4U для клієнтів Індустріалбанку! На цей раз в Акції бере участь величезна кількість клієнтів, а це значить, що конкуренція за головний приз зростає з кожним днем. Можливе навіть подовження Акції і ще один головний приз для вас! Захоплює, чи не так?
Якщо ви ще не брали участі – швидше надолужуйте згаяне і станьте переможцем головного розіграшу цього літа! Нагадуємо умови акції:
З 15 травня 2019 року по 15 липня 2019 року клієнти Індустріалбанку та сервісу TaxFree4U можуть виграти 500 EURO для проведення шопінгу в Італії, Франції, Іспанії та Німеччині. З усіх учасників, які виконають умови Акції, буде обрано переможця за допомогою сервісу випадкових чисел random.org!
  • Клієнти Індустріалбанку та сервісу TaxFree4U, які скористалися мобільним додатком вищезгаданого сервісу. Додаток доступний на Android та iOS платформах.
Як брати участь в акції?
  • Зробити покупки на суму від 500 євро в одній з країн: Франція, Італія, Німеччина чи Іспанія, в період з 15.05.2019 по 15.07.2019.
  • І повернути ПДВ з сервісом TaxFree4U.
Умови акції максимально прості! Чому б не спробувати удачу?
Переможець буде визначений 19 липня 2019 року.
Пакуйте валізи, встановлюйте мобільний додаток TaxFree4U і з прекрасним настроєм відправляйтеся у відпустку! Вам обов’язково пощастить :)
За матеріалами:
Індустріалбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас