Таскомбанк – №1 у номінації "Збалансоване управління" 2018 р. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Таскомбанк – №1 у номінації "Збалансоване управління" 2018 р.

Особисті фінанси
29
ТАСКОМБАНК став переможцем у номінації «Збалансоване управління» за версією Видавничого Дому «Україна Бізнес» спільно з «Асоціацією Українських Банків» у 2018 році.
25 червня 2019 року в Києві відбулася церемонія нагородження переможців за результатами І Всеукраїнського проекту «Банки та фінансові установи України 2018: гідні, надійні, успішні». Організаторами події виступили Видавничий Дім «Україна Бізнес» спільно з «Асоціацією Українських Банків». В рамках проекту ТАСКОМБАНК було нагороджено Дипломом за перемогу в номінації «Збалансоване управління» та значний внесок у розвиток благодійних проектів.
За результатами онлайн голосування учасників ринків ТАСКОМБАНК увійшов до першої п’ятірки в 4-х з 10-и банківських номінацій, а саме:
  • І місце – Кращий крупний Банк
  • ІІ місце – Банк, що активно працює зі страховим ринком
  • ІV місце – Банк, що активно працює з ринком лізингу
  • V місце – Кращий банк року в сфері Fin Tech
«2018 рік для ТАСКОМБАНК був дуже продуктивним і цікавим, але непростим, – зазначив Перший Заступник Голови Правління АТ «ТАСКОМБАНК» Володимир Дубєй. – Кредитне навантаження клієнтів корпоративного сектору і вартість кредитних ресурсів на банківському ринку України залишались високими, що абсолютно не сприяло інвестуванню коштів в модернізацію виробництва та розвиток нових проектів. Банки практично не фінансували нові проекти, а лише працювали над реструктуризацією та покращенням вже наявних кредитних портфелів. ТАСКОМБАНК не піддався загальним тенденціям ринку та, ретельно зважуючи ризики, продовжував кредитувати реальний сектор економіки. Збалансоване управління, залучення можливостей групи ТАС і дотримання власної стратегії розвитку забезпечили зростання кредитного портфелю ТАСКОМБАНК майже в п’ять разів вище, ніж в цілому по банківській системі. В той же час, надання компаніям можливості розвивати свій бізнес продемонструвало приклад ділових відносин нового покоління, коли партнерство – це не лише тенденції та цифри, а й справжня підтримка клієнтів в потрібний момент».
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас