Mitsubishi відроджує культову модель Lancer Evolution — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Mitsubishi відроджує культову модель Lancer Evolution

Технології&Авто
3781
Японська марка планує відродити культову модель Lancer Evolution на базі нового покоління французького хетчбека Renault Megane RS.
Можливо, з’явиться навіть гібридний варіант спортивного автомобіля, повідомляє Motor1.
Наприкінці 2015 року Mitsubishi зробила прощальну версію Lancer Evolution – виконання Final Edition. Нових модифікацій моделі не очікувалося і взагалі не планувалося робити покоління культової машини, але зараз ситуація, схоже, змінилася.
Посилаючись на нерозкриті «японські джерела», Autocar стверджує, що 11-е покоління Lancer Evolution з’явиться після виходу нової генерації Renault Megane RS. Саме французький хетчбек і стане основою для японської моделі.
Зараз Megane RS Trophy і Megane RS Trophy-R оснащуються 300-сильним 1,8-літровим турбомотором, але впровадження м’якого 48-вольтного гібриду в новому двигуні разом зі збільшенням обсягу до 2 літрів має підвищити віддачу агрегату до 350 к.с. Машину побудують на платформі CMF-C/D F4, яка вже в базовому варіанті буде оснащена повним приводом.
Додамо, в 2017 році компанія Mitsubishi вже приймала рішення відродити серію Evolution – під такою назвою планували випустити електричний кросовер. Концепт автомобіля отримав назву e-Evolution і був представлений на автосалоні в Токіо.
Прототип отримав футуристичний дизайн, великі колісні диски, світлодіодну оптику, камери замість бічних дзеркал і ручки дверей, приховані в стійках кузова. Однак, далі концепту справа не пішла.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас