Як обрати банк?! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як обрати банк?!

Особисті фінанси
35
Як правильно обрати банк?! Над цим важливим питанням час від часу замислюються усі: для кого банківські послуги — це щоденні операції, хто хоче накопичити на мрію або зберігати та примножувати власний капітал, хто отримує зарплатню або навіть стипендію, хто шукає надійного фінансового партнера для успішного розвитку свого бізнесу тощо. У кожного своя мета, а ключ один — вибір надійного банку.
РЕПУТАЦІЯ ТА РЕЙТИНГ НАДІЙНОСТІ БАНКУ
У пошуках фінансового партнера, перш за все, варто дослідити репутацію банку та його акціонерів, професійні рейтинги надійності, оцінки експертів ринку. З’ясувати таку інформацію досить просто — вона є у відкритих джерелах інформації.
Наприклад, вже кілька років поспіль рейтингове агентство «Експерт-рейтинг» підтверджує довгостроковий кредитний рейтинг UKRSIBBANK BNP Paribas Group на рівні uaААА за національною українською шкалою, що означає найвищий рівень кредитоспроможності. А отже свідчить про надійність та стабільність банку.
Свої оцінки банку також дають провідні українські медіа. Зокрема, нещодавно UKRSIBBANK увійшов у ТОР-3 рейтингу надійності крупних роздрібних банків від всеукраїнського видання «Деньги». Усі ключові рейтинги та нагороди банку можна подивитися за посиланням.
ІСТОРІЯ ПОЗИТИВНОГО РОЗВИТКУ ТА МІЖНАРОДНИЙ ДОСВІД
Історія успішного розвитку банку та наявність сильних акціонерів — має стати ще одним важливим критерієм вибору банку. UKRSIBBANK — банк позитивних змін — працює на ринку вже 29 років і є одним з найприбутковіших банків України.
Головним акціонером банку — 85% акцій — є одна з найбільших та найсильніших фінансових груп у світі BNP Paribas, чию професійність та першість визнають світові експерти ринку. Зокрема, BNP Paribas входить у ТОП 10 найнадійніших банків світу за версією провідного видання Global Finance та має найвищі кредитні рейтинги провідних рейтингових агентств — Standart&Poor’s, Moody’s, Fitch. Стабільність Групи підтверджується довірою мільйонів клієнтів у 72 країнах світу та 200-літньою історією успіху.
Решта — 15% акцій UKRSIBBANK належить Європейському банку реконструкції та розвитку (ЄБРР).
ЯКІСТЬ ПОСЛУГ, ТЕХНОЛОГІЧНІСТЬ ТА КОМФОРТ
Шукаючи фінансового партнера, кожен з нас прагне якості послуг, кращих технологічних рішень, вигідних умов та комфорту обслуговування. Для цього варто поцікавитися, чи є у банка відділення, яке б вам було зручно відвідувати, чи є інтернет-банкінг та які сервіси можна отримати не виходячи з дому. А якщо ви особливо цінуєте технології, швидкість та безпеку, поцікавтесь чи підтримує банк можливості безконтактної оплати.
Так, UKRSIBBANK відкриває нові комфортні відділення, де пропонує ексклюзивні сервіси та водночас розвиває нові технології. Зокрема, клієнти банку можуть самостійно проводити низку операцій в інтернет-банкінгу UKRSIB online, в тому числі купувати валюту онлайн, а також відкривати валютні рахунки у доларах та євро. Крім того, для зручності безготівкових розрахунків UKRSIBBANK ще у 2017 р. запропонував Google Pay, а у лютому 2019 — Apple Pay.
СОЦІАЛЬНА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ТА ПІДТРИМКА ЗНАЧУЩИХ ПРОЕКТІВ ДЛЯ СУСПІЛЬСТВА
І наостанок, не менш важливим, а іноді й навіть ключовим фактором вибору партнера, у тому числі й фінансового, є вплив організації на суспільство, сталий розвиток, відкритість та готовність підтримати важливі проекти та зробити свій внесок у майбутнє.
UKRSIBBANK BNP Paribas Group відіграє важливу роль у суспільстві. Ми кожного дня прагнемо створити банк із високими стандартами та позитивним впливом на навколишнє середовище та оточення: працівників, клієнтів, суспільство. Так, ще у 2017 році ми як частина групи BNP Paribas відмовилися від обслуговування тютюнових компаній. UKRSIBBANK популяризує серед клієнтів та партнерів відновлювані джерела енергії та переваги «циркулярної» економіки, банк допомагає своїм клієнтам стати енергонезалежними, а також висаджує дерева по всій Україні.
Ми підтримуємо численні проекти спрямовані на розвиток потенціалу молоді: як студентів, так і школярів, а ще дітей з особливими потребами, бо віримо, що інновації звучать голосом молоді. Ми пропонуємо послуги для підприємців, бо саме за малим та середнім бізнесом стоїть розвиток української економіки. Ми заохочуємо людей з різноманітними знаннями створювати та розвивати бізнес, підтримувати соціальні та підприємницькі інновації. Підтримуючи різні локальні проекти, ми прагнемо до покращення соціального та культурного середовища у регіонах, де ми працюємо.
Для нас бути банком для світу, що постійно змінюється, означає бути відповідальним за краще майбутнє нашого суспільства!
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас