SkyUp більше не літатиме з Полтави до Шарм-ель-Шейху — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

SkyUp більше не літатиме з Полтави до Шарм-ель-Шейху

Фондовий ринок
4148
Авіакомпанія SkyUp припинила польоти з Полтави через незадовільний стан злітно-посадкової смуги місцевого аеропорту.
Про це повідомили avianews.com у прес-службі авіаперевізника.
Це стало одним із факторів припинення чартерної польотної програми туроператора Join UP! з Полтави.
“Після перших рейсів з Полтави техніки компанії виявили, що покриття смуги негативно впливає на роботу літаків. У квітні SkyUp створила інспекційну комісію, щоб оцінити її стан. Виявилося, що воно не відповідає вимогам для експлуатації суден, які використовує SkyUp”, – розповіли в авіакомпанії.
У відповіді на запит видання також говориться, що за результатами перевірки компанія направила офіційного листа керівництву аеропорту, в якому повідомила, що припиняє рейси з Полтави.
Таким чином, авіаперевізник спростував твердження директора аеропорту Полтава Володимира Окари, який місцевому виданню “Полтавщина” розповів, що SkyUp завершила польотну програму з Полтави через проблеми з ліцензією.
“SkyUp може відновити польоти в аеропорт Полтава тільки після якісного ремонту покриття і проведення повторної інспекційної комісії, яка дасть висновок, що польоти в аеропорт на Boeing 737-700 або Boeing 737-800 можливі без шкоди для літаків. Однак на даний момент SkyUp не отримав висновки з Полтави щодо виправлення зауважень комісії”, – додали в компанії.
Після припинення польотів SkyUp в Полтаву кілька тижнів рейси на замовлення Join UP! виконували літаки авіакомпаній-партнерів.
За матеріалами:
Avianews.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас