ПриватБанк та @Railwaybot продали у Телеграмі квитків на 6 мільйонів гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк та @Railwaybot продали у Телеграмі квитків на 6 мільйонів гривень

Особисті фінанси
21
У листопаді минулого року ПриватБанк інтегрував свою платіжну систему LiqPay в платіжні методи Telegram Payments. Першим впровадив цей сервіс найпопулярніший бот для бронювання та купівлі залізничних квитків @Railwaybot.
За допомогою нового інструменту оплати користувачі Railwaybot купують квитки на поїзд просто в Telegram без переходу на веб-сторінки квиткового сервісу у кілька кліків. Таку можливість оцінили мандрівники - за час співпраці з ПриватБанком користувачі Railwaybot придбали залізничних квитків на суму більш ніж 6 мільйонів гривень.
“Для наших користувачів важлива зручність покупки квитка. Бот дозволяє знайти й придбати проїзний документ просто у Telegram. А завдяки ПриватБанку оплата відбувається за декілька секунд”, – зауважив творець Railwaybot Антон Бібля.
Інтеграція LiqPay у методи оплат Telegram дозволяє українським компаніям приймати платежі за допомогою Apple Pay і банківських карток безпосередньо в ботах месенджера. Таким чином бізнесу простіше отримувати оплату за послуги в Інтернеті, не витрачаючи час та ресурси на розробку чи впровадження нових сервісів.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас