ПриватБанк обіцяє нагороду за інформацію, яка допоможе затримати осіб, які підірвали банкомат — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк обіцяє нагороду за інформацію, яка допоможе затримати осіб, які підірвали банкомат

Фондовий ринок
1106
У ПриватБанку обіцяють нагороду 50 тис. грн за інформацію, яка допоможе встановити і затримати зловмисників, які в ніч на вівторок підірвали банкомат ПриватБанку в супермаркеті на проспекті Перемоги в Харкові, і забрали частину грошей.
“Злочинці встигли вкрасти лише частину грошей, що були в банкоматі. Наряд охорони прибув на місце події вже після того, як зловмисники зникли”, – повідомляє прес-служба ПриватБанку у вівторок.
В інформації зазначається, що в результаті підриву був повністю зруйнований зовнішній банкомат і приміщення, в якому він був встановлений. Крім того вибухом пошкоджено термінал ПриватБанку всередині магазину.
“Розмір збитків банку встановлюється, але вже зараз можна сказати, що він становить сотні тисяч гривень. Постраждало й інше обладнання, яке належить супермаркету і орендарям”, – йдеться в повідомленні прес-служби банку.
У ПриватБанку обіцяють нагороду 50 тис. грн за будь-яку інформацію, яка допоможе встановити і затримати зловмисників. Передати інформацію в банк можна будь-яким зручним способом. Інформатору гарантують анонімність.
Як повідомлялося, в ніч на вівторок, 25 червня, невідомі підірвали банкомат ПриватБанку і забрали гроші.
Поліція порушила кримінальні провадження у ч.5 ст.185 (крадіжка) та ч.2 ст.194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас