Адвокати навмисне затягують апеляцію щодо ліцензії SkyUp - власник — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Адвокати навмисне затягують апеляцію щодо ліцензії SkyUp - власник

Фондовий ринок
461
Адвокат позивачки, яка виграла у Баришівському районному суді справу про припинення ліцензії на здійснення авіаперевезень компанією SkyUp, заявив про відвід суддів.
Про це повідомив співвласник авіакомпанії SkyUp Олександр Альба.
«Сьогодні відбулося засідання в апеляційному суді Києва, на яке — увага! — прийшов адвокат позивачки у справі проти SkyUp. Тієї, що не писала позову і не літала. Цей адвокат заявив про відвід судді, аби потягнути час», — повідомив Альба за підсумком засідання апеляційного суду, яке відбулося 25 червня.
За його словами, заява, яку адвокат надав суду щодо його відводу, не справжня, адже позивачка раніше повідомляла журналістам, що насправді не подавала позову проти авіакомпанії.
12 червня стало відомо, що Баришівський суд Київської області призупинив ліцензію на здійснення перельотів українській авіакомпанії SkyUp. За словами представників авіакомпанії, позов подала особа, яка навіть не була її клієнтом.
SkyUp оскаржила рішення суду в апеляції, згодом в уряді доручили забезпечити діяльність української авіакомпанії.
18 травня 2018 SkyUp отримав право на здійснення польотів.
Раніше SkyUp здійснила перший за останні 15 років авіарейс з аеропорту Полтави.
Нагадаємо, що SkyUp анонсував запуск у червні 2019 року рейсів Київ-Одеса та Харків-Одеса. Компанія планує продавати квитки на внутрішні перевезення за ціною від 500 гривень.
За матеріалами:
hromadske
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас