Агентство "Кредит-Рейтинг" підвищило довгостроковий кредитний рейтинг Індустріалбанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Агентство "Кредит-Рейтинг" підвищило довгостроковий кредитний рейтинг Індустріалбанку

Особисті фінанси
15
18 червня 2019 року рейтингове агентство “Кредит-Рейтинг” підвищило довгостроковий кредитний рейтинг Індустріалбанку за Національною рейтинговою шкалою до рівня uaAA з прогнозом “стабільний”.
Агентство "Кредит-Рейтинг" підвищило довгостроковий кредитний рейтинг Індустріалбанку
Такий рейтинг є одним з найвищих серед тих, що присвоюються банкам в Україні. Позичальник або окремий борговий інструмент з рейтингом uaAA характеризується ДУЖЕ ВИСОКОЮ кредитоспроможністю порівняно з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.
Позитивний прогноз вказує на можливість підвищення рейтингу протягом року при збереженні позитивних тенденцій і нівелюванні поточних ризиків. Під час рейтингового процесу експертами агентства було проаналізовано фінансову звітність, а також внутрішню інформацію Банку.
«Стабільно високий рейтинг Індустріалбанку свідчить про якісну реалізацію заявленої стратегії розвитку банку, яка спрямована як на підвищення ефективності діяльності фінустанови, так і на процвітання наших клієнтів – підприємств, підприємців та приватних осіб, — зазначив Михайло Букрєєв, Голова Правління Індустріалбанку, – Кредитний рейтинг допомагає клієнтам визначити найбільш стабільних представників банківського ринку країни, не заглиблюючись у аналітику фінансових показників та звітів».
Індустріалбанк співпрацює з РА «Кредит-рейтинг» вже майже 10 років, вперше рейтинг був присвоєний в 2009 році, в 2016 він був підвищений до uaA-, у травні 2018 — до uaAA-:
Агентство "Кредит-Рейтинг" підвищило довгостроковий кредитний рейтинг Індустріалбанку
За матеріалами:
Індустріалбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас