"Зелена картка" стала доступнішою: Аска пропонує своїм клієнтам поліси на вигідних умовах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Зелена картка" стала доступнішою: Аска пропонує своїм клієнтам поліси на вигідних умовах

Особисті фінанси
87
Починаючи з червня 2019-го року на сайті страхової компанії Аска можна оформити поліс «Зелена картка» для автоподорожей за кордон. При замовленні цієї страховки он-лайн клієнт отримує безкоштовну доставку поліса та знижки до 30% по іншим страховим продуктам.
«Зелена картка» – поліс обов’язкового страхування для всіх, хто виїжджає за кордон України на автомобілі. Це аналог української «автоцівилки», якій діє в 45 країнах світу.
З лютого 2019 року прикордонна служба України обов’язково перевіряє наявність поліса «Зеленої карти» у всіх автовласників, які виїжджають за межі країни, в автоматичному режимі. Щомісяця прикордонники виявляють сотні фальшивих полісів, в основному у водіїв, які вирішили купити страховку в останній момент.
Щоб допомогти автомандрівникам уберегтися від таких неприємностей, СК Аска запропонувала новий сервіс – швидке і надійне оформлення поліса он-лайн на своєму сайті.
«В Україні тільки 9 страхових компаній мають ліцензії на страхування відповідальності автовласників «Зелена картка». Аска – якраз одна з таких компаній. Тому ми створили зручну форму для розрахунку ціни і замовлення поліса прямо на нашому сайті. Користуючись цим сервісом, українські автовласники зможуть оформити страховку, не виходячи з дому, а головне – уникнути обману, втрати грошей і неприємностей на кордоні», – коментує нововведення Тетяна Пінчук, директор з роздрібного страхування СК Аска.
Всі клієнти, що оформили «Зелену картку» на сайті Аска, можуть скористатися приємними бонусами від компанії:
поліс Зеленої картки буде доставлений безкоштовно у вказане клієнтом відділення Нової пошти. На відміну від «автоцивілки», цей поліс поки що діє тільки в паперовій формі, тому без доставки – не обійтися,
всі покупці Зеленої картки на сайті отримують від 15 до 30% знижки на інші програми страхування, наприклад, на страхування квартири на час поїздки, тревел-страховку й, звичайно, на інші види автострахування в Аска
У СК Аска також нагадують, що з червня 2019 року в Україні були знижені тарифи на поліс «Зелена картка», і зараз цю обов’язкову страховку можна купити дешевше на 4% в порівнянні з цінами, які діяли навесні. Зниження цін торкнулося всіх компаній, зокрема он-лайн замовлення в Аска.
За матеріалами: АСКА
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас