Samsung випустила камеру, вилку і лампу в рамках платформи SmartThings — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung випустила камеру, вилку і лампу в рамках платформи SmartThings

Фондовий ринок
403
Компанія Samsung розширила асортимент гаджетів для розумного дому лінійки SmartThings, випустивши камеру SmartThings Cam, мережеву вилку SmartThings Wifi Smart Plug і лампу SmartThings Smart Bulb. Нові продукти працюють в екосистемі SmartThings і вже доступні.
Всі три новинки є пристроями початкового рівня і мають доступну ціну. При цьому пристрої SmartThings Cam і SmartThings Wifi Smart Plug можуть використовуватися як з хабом SmartThings або без нього, в той час як SmartThings Smart Bulb використовує протокол Zigbee 3.0 і вимагає для підключення концентратор. Всі три пристрої працюють з Amazon Alexa, Google Assistant і власними голосовими асистентами Samsung Bixby.
Камера Samsung SmartThings Cam підтримує захоплення відео в форматі Full HD з HDR, містить інфрачервоний випромінювач для функції нічного бачення, володіє двосторонні аумдіозв’язком, полем огляду в 145 градусів і здатна виявляти людину в полі видимості. Пристрій забезпечує 24-годинне резервне копіювання в хмарному сховищі (до чотирьох камер) без додаткової оплати, з можливістю 30-денного резервного копіювання до восьми камер за ціною $7,99 на місяць або $79,99 на рік. Жодна з апаратних функцій, таких як виявлення людей, не вимагає хмарної підписки. Новинка поставляється з підставкою, яка може утримувати камеру на полиці або в чохлі або використовуватися для кріплення її до стіни. Відеопотік можна переглядати в мобільних додатках SmartThings для iOS або Android, а також в одному з холодильників Samsung FamilyHub або телевізорі Samsung. Ціна камери Samsung SmartThings Cam становить $89,99.
Вилка Samsung SmartThings Wifi Smart Plug дозволяє управляти роботою підключених через неї електронних пристроїв. Вартість цього пристрою становить $17,99.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас