Суд повернув готель "Либідь" у Києві законному власнику — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд повернув готель "Либідь" у Києві законному власнику

Фондовий ринок
767
Господарський суд Києва в понеділок ухвалив рішення витребувати готельний комплекс “Либідь”, що перебуває в управлінні мережі Premier Hotels and Resorts, з володіння ТОВ “Хотел проперті” і передати колишньому власнику – ВАТ “Готельний комплекс “Либідь” (обидва – Київ).
“Приміщення готелю “Либідь” в Києві площею понад 15 тис. кв. м повернуто законному власнику. Суддя Чеберяк П.П. визнав незаконним звернення стягнення на предмет іпотеки, яке відбулося в позасудовому порядку у вересні 2015 року, таким чином, були скасовані всі подальші реєстраційні та нотаріальні дії з майном. Також суд постановив витребувати готельний комплекс з незаконного володіння ТОВ “Хотел проперті”, – йдеться в повідомленні юридичної фірми Ario Law Firm, що захищає права ВАТ “Готельний комплекс “Либідь”(Київ).
За словами старшого партнера Ario Law Firm Юліана Хорунжего, наведеними в повідомленні, відповідне рішення госпсуду вже набуло законної сили.
“Це перше, по суті, рішення з 2015 року, з якого розпочалася низка судових процесів щодо захисту інтересів законного власника готельного комплексу, зокрема, про скасування незаконних реєстраційних дій приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Чорней В.В., незаконність яких раніше вже було підтверджено Міністерством юстиції”, – зазначив Хорунжий.
Він підкреслив, що суд розглянув всі представлені сторонами документи у справі, детально дослідив обставини і “обгрунтовано дійшов висновку про незаконність оскаржуваних дій, які призвели до втрати майна законним власником ВАТ “Готельний комплекс “Либідь”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас