Естонська авіакомпанія припинить виконувати рейс Київ–Таллінн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Естонська авіакомпанія припинить виконувати рейс Київ–Таллінн

Фондовий ринок
926
Авіакомпанія Nordica в кінці жовтня 2019 року закриє прямі рейси з Таллінна до Києва, Тронхейма, Вільнюса, Копенгагена і Відня через збитковість.
З зимового розкладу сезону 2019/2020 років маршрутна мережа перевізника скоротиться до трьох напрямків – зі столиці Естонії до Варшави, Стокгольму та Брюсселя.
Пасажирам, які купили квитки на скасовані рейси, в авіакомпанії пообіцяли переоформити бронювання або повернути гроші без застосування штрафних санкцій.
Всі комерційні ризики за цими маршрутами буде нести польська авіакомпанія LOT, яка з 1 липня займеться продажем квитків та наданням клієнтам сервісу, тоді як Nordica буде здійснювати рейси тільки на замовлення LOT.
“Сильна конкуренція і надлишок місць на маршрутах з Таллінна не дозволяють нам сьогодні працювати з прибутком”, – пояснила рішення компанії член правління Nordica Крісті Оякяер.
Перевізник має намір зосередитися на виконанні рейсів на замовлення інших авіакомпаній. Завдяки цьому в Nordica розраховують зберегти чисельність флоту і персоналу.
За матеріалами:
Avianews.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас