Дніпро отримає EUR12,5 млн від європейських партнерів на енергоефективні школи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дніпро отримає EUR12,5 млн від європейських партнерів на енергоефективні школи

Казна та Політика
93
Європейський банк реконструкції і розвитку спільно (ЄБРР) з Фондом Східноєвропейського партнерства з питань енергоефективності та навколишнього середовища виділили EUR12,5 млн на енергоефективну модернізацію шкіл і дитсадків в Дніпрі.
“Європейський банк реконструкції та розвитку, з яким Дніпро успішно співпрацює в будівництві метро і оновленні рухомого складу, спільно з Фондом Східноєвропейського партнерства з питань енергоефективності та навколишнього середовища, виділили місту EUR12,5 млн на енергоефективну реновацію 84 шкіл і дитячих садків”, – повідомив мер міста Борис Філатов в соцмережі Facebook.
За його словами, роботи з модернізації включають утеплення фасадів і дахів, заміну вікон, а також розміщення теплових пунктів, що скорочують втрати тепла в зимовий період майже вдвічі.
Як повідомляє Філатов, до кінця 2019 року планується завершити модернізацію 15 об’єктів, інших – до кінця 2020 року. Роботи виконує азербайджанська компанія Akelik, яку вибрали європейські партнери за результатами тендеру.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас