Зробимо довкілля чистим разом! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зробимо довкілля чистим разом!

Особисті фінанси
34
В рамках реалізації проекту ж/м «Патріотика на озерах» забудовник ТОВ «Будєволюція», що є партнером банку «Аркада», провів роботи з благоустрою прибережної смуги північної частини кар’єрного озера Небреж.
Були вимощені тротуари з ФЕМ, заасфальтована велодоріжка, встановлено дитячий та спортивний майданчики, лавки, альтанки, облаштовано місця для відпочинку біля води.
Також на цій ділянці, за ініціативи екологів, було створено зелену зону та висаджено понад 300 дерев та кущів. Таким чином, вдалося створити чудовий ландшафтний дизайн північної частини прибережної частини озера Небреж.
На зазначеній території підтримується порядок, налагоджено процес вивезення сміття та прибирання цієї території аби мешканці та гості Дарницького району відпочивали в комфортних умовах біля озера Небреж.
Звертаємося до всіх, хто приходить сюди відпочивати й проводити своє дозвілля та закликаємо долучитися до нашої ініціативи щодо підтримки цієї території в належному стані. Просимо, не залишати сміття та дотримуватися чистоти й порядку.
Повідомляємо також, що з’явилися випадки протиправних дій та пошкодження окремих частин благоустрою. Зокрема, розкрадається тротуарна плитка, руйнуються лавки та деталі конструкцій на майданчиках. Про подібні приклади ганебної поведінки окремих громадян повідомляйте, будь ласка, за телефоном (044) 254-22-22 або викликайте поліцію за номером 102.
Дякуємо вам за розуміння та сподіваємось на вашу свідомість.
Звертаємося до вас, не залишайтесь байдужими та не позбавляйте себе права відпочивати в чистому та безпечному просторі.
Зробимо довкілля чистим разом!
За матеріалами:
Аркада
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас