Аска: 29 років надійного страхування! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аска: 29 років надійного страхування!

Особисті фінанси
27
20 червня СК Аска святкує 29 років з дня заснування! Чудовий привід, щоб підвести підсумки, оцінити результати і побудувати плани на майбутнє.
Як і всі попередні роки, команда Аска з радістю додає нові пункти в літопис своїх страхових перемог. До 29-го дня народження наша компанія прийшла з такими результатами:
у 2018-му ми зібрали понад 1 000 000 000 гривень страхових премій. Так-так, понад один мільярд. Приємний показник, після якого зовсім не хочеться зупинятися!
Аска увійшла в ТОП-5 компаній зі страхування майна, агроризиків і вантажів, а також зайняла сильні позиції в ТОП-15 по добровільному медичному страхуванню і страхуванню відповідальності автовласників!
ми не тільки активно страхували, але й активно виплачували. Наші виплати зросли на 50% тільки за останній рік. В середньому клієнти Аска щодня отримували 806 тисяч гривень страхових відшкодувань!
Аска отримала «Фінансовий Оскар»-2018 за високі результати в агрострахуванні та зробила першу в Україні виплату за страхування садових культур. Ми страхували яблучні сади і виплатили 1,6 млн. грн. українським аграріям за врожай, втрачений через град,
за підсумками 2018 року Аска була названа в числі п’яти кращих роботодавців України серед страхових компаній в рейтингу «HeadHunter Україна». Ми відзначені як один з найвідоміших на ринку страховиків – завдяки інвестиціям в розвиток команди і нашої корпоративної культури. Це значуща перемога, адже розвиток команди – найважливіша частина нашої довгострокової стратегії,
на початку 2019 року Аска увійшла в ТОП-10 рейтингу «Репутаційні активісти». Рейтинг відзначає компанії, які довели, що успішність їх роботи зростає завдяки відкритій комунікації, дружності і щирості, лояльності до своїх партнерів і клієнтів. Зробимо все, щоб виправдати це звання і в майбутньому!
і, звичайно, куди ж зараз без digital! У 2018 почав працювати новий сайт Аска зі зручною навігацією. Купити електронний поліс «автоцивілки», відправитися в подорож за кордон з тревел-захистом від Аска, замовити поліс «Зеленої картки»? Звичайно, все це просто і доступно! Новий сайт Аска став зручною платформою для наших клієнтів і отримав «срібло» на престижному конкурсі WEB AWARDS UA в номінації «Банки, фінанси, страхування».
І ще. Ми отримуємо не тільки престижні премії за нашу роботу, але й прибуток! А значить, залишаємося надійної і фінансово стійкою компанією. Ось вже кілька років АСКА зберігає рейтинг фінансової надійності на рівні uaAA – дуже висока фінансова надійність, а значить, ми на правильному шляху. Наша історія триває, і ми від душі вдячні всім, хто створює її разом з Аска: всім співробітникам, партнерам, і, звичайно, клієнтам, без яких ці перемоги були б неможливі. З днем ​​народження, улюблена компанія, і вперед, до нових вершин!
За матеріалами: АСКА
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас