День фінансів, 20 червня: найспекотніший антисаміт літа, дата запуску нової версії Приват24, Vivo на українському ринку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 20 червня: найспекотніший антисаміт літа, дата запуску нової версії Приват24, Vivo на українському ринку

486
Сьогодні, 20 червня, відбувся MFO ANTISUMMIT 2019, де виступали ТОП-менеджери провідних мікрофінансових компаній. На ньому нам вдалося дізнатися:
Про основні національні ризики України. Як повідомили на MFO ANTISUMMIT 2019, основний національний ризик для України зараз – не тільки корупція. Це і тіньова економіка, діяльність конвертаційних центрів, високий оборот готівки, зростання організованої злочинності.
З якими схемами доводиться стикатися відділу фінмоніторингу НБУ. Нацбанк бачить реальні поліпшення на банківському ринку. Але незважаючи на це, сьогодні попит на нелегальне переведення в готівку коштів в Україні не зник. Як повідомляють в НБУ, з банківського сектору «погані операції» стали переходити на інші ринки.
Скільки мільярдів 2018 року вдалося отримати українцям в кредит від небанківських фінустанов. Виявляється, що результати 2018 року свідчать про те, що всі фінустанови небанківського сектору доволі успішні. Якщо порівнювати з 2017 роком – зростання на 45%.
Інші новини четверга:
На український ринок виходить Vivo. Vivo Communication Technology Co. Ltd. – це китайська компанія, один зі світових лідерів в категорії смартфонів. У Китаї Vivo посідає друге місце після Huawei серед виробників смартфонів, а в світі – п’яте. Цікаво, що Україна стала першою країною Європи, куди прийшла компанія.
Ощадбанк доставлятиме пенсії. Кабмін схвалив пілотний проект, завдяки якому Ощадбанк зможе доставляти пенсій додому окремим категоріям осіб. Хто потрапляє під цю категорію, можна побачити тут. Компенсувати банку витрати на доставку пенсій будуть територіальні органи ПФ.
Коли чекати на запуск нового Приват24? ПриватБанк планує запустити нову версію інтернет-банку Приват24 у серпні 2019 року. Нова версія базуватиметься на абсолютно новій архітектурі. У банку очікують, що ця версія інтернет-банку буде великим успіхом.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас