Wizz Air придбає 20 літаків Airbus до 2026 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Wizz Air придбає 20 літаків Airbus до 2026 року

Фондовий ринок
300
Угорська бюджетна авіакомпанія Wizz Air придбає 20 нових літаків Airbus A321XLR, які поставить до 2026 року, збільшивши власний авіапарк до 276 літаків.
Про це повідомляє прес-служба компанії у Facebook.
«A321XLR є найбільш економічно ефективним літаком такого типу і, враховуючи його здатність здійснювати перельоти підвищеної дальності, відкриває для Wizz Air значні можливості для подальшого розширення маршрутної мережі авіакомпанії і сполучення тих напрямків, які наразі недоступні», – сказав Джозеф Вараді (József Váradi), Генеральний директор Wizz Air.
За його словами, сьогодні компанія виконує окрему кількість 5-6 годинних рейсів, а з літаками серії XLR буде можливість запропонувати відмінні вартість і сервіс на 7-8 годинних перельотах
«Економічні характеристики літаків Airbus A321XLR розширять наші конкурентні переваги для стимулювання попиту на авіаперевезення у Центральній і Східній Європі і поза її межами, а також сприятимуть зменшенню впливу на навколишнє середовище. Літаки A320neo є надзвичайно ефективними – вони дозволяють покращувати роботу Wizz Air в рамках бізнес-моделі «лоу-кост» і сприяють безперечному лідерству за витратами», – резюмували у компанії.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас