Google інвестує $1 млрд в будівництво житла в Сан-Франциско за 10 років — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google інвестує $1 млрд в будівництво житла в Сан-Франциско за 10 років

Фондовий ринок
346
Google планує інвестувати $1 млрд в будівництво житла в районі затоки Сан-Франциско в найближчі десять років.
Як повідомив генеральний директор Google Сундар Пічаї, Google має намір перенаправляти як мінімум $750 млн з утримання офісних і комерційних приміщень на будівництво не менше нsж 15 тис. ,удинків для людей з різним рівнем доходу, включаючи сім’ї з середнім або низьким рівнем доходу.
Ще $250 млн компанія витратить на створення інвестиційного фонду, який повинен допомогти девелоперам побудувати як мінімум 5 тис. одиниць доступного житла. Також Google виділить $50 млн на гранти для некомерційних організацій, які займаються проблемами бездомності та переміщення населення, йдеться в повідомленні.
Успіх Google й інших технологічних компаній Силіконової долини призвів до значного зростання вартості житла в районі затоки Сан-Франциско, відзначає агентство Bloomberg. У цих фірмах працюють десятки тисяч співробітників з високим рівнем доходу, які або купують, або орендують будинки, в результаті чого у менш заможних жителів залишається менше можливостей для вибору.
“Наша мета – допомогти населенню домогтися успіхів у довгостроковій перспективі і забезпечити, щоб всі мали доступ до можливостей, незалежно від того, працюють вони в технологічній сфері чи ні”, – написав Пічаї.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас