ТАС24 Бізнес видав першу тисячу беззаставних кредитів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ТАС24 Бізнес видав першу тисячу беззаставних кредитів

Кредит&Депозит
124
Онлайн банк для малого та середнього бізнесу ТАС24 Бізнес видав першу тисячу беззаставних кредитів на загальну суму понад 220 млн грн.
ТАС24 Бізнес, створений для фінансування розвитку малого та середнього бізнесу в Україні, відкрив перший клієнтський рахунок у грудні 2017 року. А рівно рік тому в банку з’явились перші беззаставні кредити, що надаються за спрощеною процедурою. На сьогодні лінійка беззаставних кредитів складається з Кредиту на розвиток бізнесу, Поновлювальної кредитної лінії та Кредитного ліміту на поточний рахунок.
Вся лінійка була розроблена з однією головною метою – створити для підприємців максимально прості та справді доступні кредитні продукти. Відсутність застави – не єдина риса доступності. Всі беззаставні кредити оформлюються та погашаються у 100%-му онлайн форматі без жодного візиту до відділення, пакет документів для отримання кредиту мінімальний, рішення приймається за 24 години, відсутні будь-які приховані платежі та додаткові комісії, можливе дострокове погашення також без додаткових комісій. Суми кредитів дозволяють малому та середньому бізнесу повністю задовольнити свої бізнес-потреби: Кредит на розвиток бізнесу та Відновлювальна кредитна лінія для ФОПів – до 500 тис грн, для юридичних осіб – до 1 млн грн, Кредитний ліміт на поточний рахунок для ФОПів до 200 тис грн, для юридичних осіб – до 500 тис грн. Найбільшою популярністю серед представників МСБ користується Кредит на розвиток бізнесу, адже він може бути використаний на будь-які цілі, передбачає щомісячне погашення рівними частинами, з вартістю всього 1,99% на місяць.
“Ми розуміємо, що кредити для малого та середнього бізнесу повинні перш за все бути доступними. А підприємці далеко не завжди мають власність, яка може виступити в ролі застави. Тому ми створили і активно розвиваємо три види беззаставних кредитів, які закривають всі основні потреби наших клієнтів. На сьогодні доля беззаставних кредитів складає менше чверті загального кредитного портфелю нашого банку, і ми бачимо значний потенціал зростання саме у цьому напрямку”, – коментує Олександр Ніколенко, керівник онлайн банку ТАС24 Бізнес.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас