Volkswagen назвав дату випуску нового Golf — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Volkswagen назвав дату випуску нового Golf

Технології&Авто
1873
Компанія Volkswagen планує почати виробництво Golf восьмого покоління до кінця 2019 року.
Про це повідомляє генеральний директор Volkswagen Герберта Дисса.
За його словами, поставки автомобіля до дилерів також почнуться в цьому році. Першою країною, де стартують продажі новинки, стане Німеччина.
«Ми вкладемося в ці терміни і почнемо постачання перших автомобілів в кінці цього року», – заявив топ-менеджер.
Виробництво автомобіля налагодять на заводі в Вольфсбурзі. Загальний розмір інвестицій в розробку наступного Golf складе близько €1,8 млрд, а на підготовку до виробництва витратять ще близько €3 млрд. В основу наступного Golf ляже значно модернізована масштабована архітектура MQB, завдяки якій залежно від модифікації автомобіль стане легшим на 35-70 кілограмів. При цьому обсяг багажного відділення хетчбека зросте приблизно до 400 літрів.
Лінійка двигунів включить нове сімейство 1,5-літрових турбованих бензинових моторів, а також дизель робочим об’ємом 1,5 літра, який замінить нинішні 1,6-літрові агрегати.
Також у восьмого Volkswagen Golf буде версія з гібридною силовою установкою з можливістю підзарядки акумуляторів від побутової електромережі. Що стосується спортивних модифікацій моделі, то серед них буде варіант GTI з мотором потужністю близько 250 к. с., а також повнопривідна R-версія, віддача двигуна якої зросте до 350 кінських сил.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас