"Платіжний баланс України": аналітика експертів Ukrsibbank — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Платіжний баланс України": аналітика експертів Ukrsibbank

Особисті фінанси
68
«Платіжний баланс України в квітні зафіксував невеликий дефіцит в розмірі 45 млн доларів США після профіциту в 645 млн доларів США, зафіксованого в попередньому місяці. Поточний рахунок в квітні був практично збалансований. Ми очікуємо, що істотні виплати за державним боргом в травні, а також сезонне закачування газу в сховища будуть надавати додатковий тиск на платіжний баланс», – ключова інформація аналітичного огляду експертів UKRSIBBANK BNP Paribas Group від 5 червня 2019 р. Більше інформації: аналітики та даних читайте за посиланням.
Щотижня наші колеги Групи інвестиційного бізнесу, який очолює Сергій Ягнич – керівник напрямку інвестиційного бізнесу UKRSIBBANK BNP Paribas Group, готують «Ukrainian Capital Markets Weekly».
Наш банк постійно надає клієнтам аналіз гривневих інструментів з фіксованою дохідністю й макроекономічної ситуації в Україні. Аналізу піддаються гривневі суверенні, корпоративні й муніципальні облігації. Аналітика також включає в себе макроекономічні прогнози й оцінку впливу політичних та вагомих корпоративних подій в Україні на економіку та ринки облігацій.
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас