Deutsche Bahn тестує систему аналізу зображень з відеокамер на вокзалах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Deutsche Bahn тестує систему аналізу зображень з відеокамер на вокзалах

Світ
171
Залізниці Німеччини (DB) спільно з федеральною поліцією приступили до випробувань на вокзалі Берлін-Зюдкройц програмного забезпечення для аналізу зображень з камер відеоспостереження.
В ході випробувань, які пройдуть з 18 червня до кінця 2019 року, належить оцінити здатність програми за результатами обробки зображень з 1600 камер однозначно виявляти ситуації, які можуть мати негативний вплив на якість, надійність і безпеку функціонування залізничного транспорту.
Для випробувань визначено низку сценаріїв, що відповідних типовим ситуаціям, які призводять до порушень нормальної роботи вокзалу, в тому числі наявність людей, які лежать в не призначених для цього місцях або входять до зони, куди доступ заборонений, неприпустиме скупчення пасажирів перед ескалаторами, пересування груп людей, кількість яких перевищує допустиму правилами, і потрапляння в кадр предметів, власник яких невідомий.
В ручному режимі оцінка зображень з такої кількості камер у центрах управління DB і поліції практично неможлива. Аналітична програма повинна визначати сценарії і сигналізувати про їх виникнення.
В ході випробувань буде протестовано програмне забезпечення трьох постачальників: німецького підрозділу компанії IBM, консорціуму в складі Hitachi, Conef і MIG, а також групи Funkwerk і G2K.
Випробування проводяться відповідно до нормативних документів про захист даних і не передбачають, зокрема, розпізнавання облич людей. Зони на вокзалі Берлін-Зюдкройц, де будуть проводитися випробування, позначені спеціальною розміткою.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас