На Банковій назвали строки погашення боргу шахтарям — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На Банковій назвали строки погашення боргу шахтарям

Казна та Політика
225
Представник Президента України в Кабінеті Міністрів Андрій Герус заявив про вирішення питання погашення боргів із заробітної плати працівникам держпідприємства Львіввугілля. Про це повідомляється на сайті глави держави у вівторок, 18 червня.
“Уже сьогодні на ДП Львіввугілля зайдуть гроші за паливо, яке почало відвантажуватися споживачам, і сьогодні ж, максимум завтра, всі борги перед шахтарями за лютий – квітень будуть повністю погашені”, – сказав Герус.
Також, за його словами, до 20 червня має бути повністю погашена заборгованість із заробітної плати перед гірниками ДП Волиньвугілля за квітень поточного року.
Як наголошується в повідомленні, станом на початок червня заборгованість шахтарям ДП Львіввугілля за лютий-квітень поточного року склала 216 млн гривень. Головна причина такої ситуації – відсутність попиту на вугілля, а також непрозорі і неринкові схеми в галузі.
Для погашення заборгованості перед шахтарями Міністерство фінансів виділило 41 млн гривень, решта 175 млн гривень – це небюджетні кошти, які були отримані завдяки діям, які призвели до підвищення ефективності функціонування ринку вугілля в Україні.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас