Uber анонсувала самокерований автомобіль нового покоління (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Uber анонсувала самокерований автомобіль нового покоління (фото)

Технології&Авто
325
Компанія Uber анонсувала запуск свого самоврядного автомобіля вже третього покоління, який розроблявся у співпраці з Volvo.
Новий позашляховик XC90 буде побудований відповідно до технології самостійного водіння Uber на заводському рівні. Попередні версії являли собою результат модернізації звичайного автомобіля. Uber почне випробування нового самокерованого автомобіля на дорогах загального користування в 2020 році.
Новий самокерований позашляховик XC90, як і раніше, містить рульове колесо і педалі, але Uber каже, що він був розроблений таким чином, щоб в кінцевому підсумку працювати без людини за кермом. З урахуванням цього, компанії вбудували кілька резервних систем в автомобіль, особливо в сферах рульового управління, гальмування і живлення від акумулятора.
Раніше в тестових автомобілях була присутня пара таких «водіїв безпеки», але Uber скоротила їх кількість до одного. Крім того, Uber відключила вбудовану автоматичну систему екстреного гальмування Volvo, щоб «зменшити ймовірність непостійної поведінки автомобіля».
Якби система автоматичного екстреного гальмування була включена, можливо, автомобіль зупинився б вчасно. Uber стверджує, що тепер не буде заміщати або відключати функції автоматичного гальмування нового Volvo.
Компанія Uber анонсувала запуск свого самокерованого автомобіля вже третього покоління, який розроблявся у співпраці з Volvo.
Uber анонсувала самокерований автомобіль нового покоління (фото)
Uber анонсувала самокерований автомобіль нового покоління (фото)
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас