У продажу з'явився найменший електропікап за 5,7 тисяч доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У продажу з'явився найменший електропікап за 5,7 тисяч доларів

Технології&Авто
3352
В наші дні електричні пікапи найчастіше стають чимось особливим. Однак ніщо не зрівняється з цим мініатюрним китайцем. Компанія Kaiyun Motors почала випускати вантажівку Electric Pickman, вартістю трохи більше п’яти тисяч доларів.
За специфікації Pickman володіє вантажопідйомністю до 1000 кг, номінальний показник не перевищує 600 кг. Борти кузова позаду кабіни розкриваються по боках і задніх дверях так, щоб забезпечити легке навантаження з будь-якого боку. Позаяк автомобіль електричний, додатковим вмістилищем служить і капот – приблизно 64 л об’єму.
 
Вся ця вага тягне на собі двигун змінного електричного струму, що приводить у рух задні колеса. Живиться він від батареї ємністю 100 А/год. На одному заряді Pickman проїде до 110 км, повністю акумулятор заряджається за 8-10 годин.
Втім, вихідна потужність двигуна складає всього 4 к.с. з максимальною швидкістю 40 км/год. У специфікації немає даних про крутний момент, хоча в рекламній брошурі пишуть про «високі показники і систему заднього приводу для достатньої потужності автомобіля».
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас