"Забавки" горе-майстрів з СТО обійшлися СГ "ТАС" в пів мільйона гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Забавки" горе-майстрів з СТО обійшлися СГ "ТАС" в пів мільйона гривень

Особисті фінанси
131
Відправляючи свою автівку на СТО, ми, звісно, сподіваємось згодом забрати її звідти цілою та відремонтованою. Втім, як свідчить практика, можливий і інший варіант, коли автомобіль після СТО цілим ми вже не побачимо. Принаймні, саме такий прикрий випадок нещодавно стався із страхувальником СГ «ТАС». Інцидент, внаслідок його якого було серйозно пошкоджено застраховану автівку, стався в місті Рівне.
Залишивши свій BMW 740 на станції технічного обслуговування, клієнт компанії планував забрати його за день – звичайно, відремонтованим та готовим до експлуатації. Однак у майстрів СТО були свої «плани»: виконавши всі роботи, вони вирішили розважитися після зміни і «поганяти» на крутій «тачці» вулицями міста. Зрозуміло, що жодного дозволу у власника авто вони не питали. Скінчилась ця історія погано. Нічні «перегони» майстрів-викрадачів привернули увагу патрульних. Намагаючись «відірватися» від поліцейських, які їх переслідували, зловмисники за кермом поцупленого автомобіля не впорались з керуванням та врізалися в бетонну стіну. В результаті потужного удару вкрадене авто зайнялося. На жаль, до приїзду пожежних машина встигла майже повністю вигоріти.
Як засвідчила експертиза, збитки, заподіяні власнику автомобіля, сягнули 500000 гривень. Саме цю суму в рамках своїх зобов’язань за договором «ЄвроКАСКО» і виплатила Страхова група «ТАС» своєму клієнтові. Автівку було застраховано за програмою «5 зірок».
Нагадаємо, договір «ЄвроКАСКО» включає в себе п’ять програм страхування – з різним наповненням та, відповідно, різної вартості. В залежності від власних потреб в рівні страхового захисту, водійського досвіду та фінансових можливостей кожен автовласник може обрати для себе в рамках договору «ЄвроКАСКО» оптимальну програму страхування, що відповідатиме його вимогам та найвищим європейським стандартам автострахування.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас