Ryanair створила дочірню компанію на Мальті — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ryanair створила дочірню компанію на Мальті

Фондовий ринок
225
Авіакомпанія Ryanair сьогодні, 11 червня, оголосила про купівлю Malta Air, мальтійської авіакомпанії. В результаті угоди Ryanair розмістить на Мальті 6 літаків B737.
Інвестиції в Malta Air дозволять Ryanair розширити свою і без того значну присутність на Мальті (3 млн клієнтів на рік) і отримати доступ до ринків за межами ЄС (Північна Африка), виконуючи польоти з Мальти.
Завершення операції заплановано на кінець червня, після чого Ryanair включить 6 мальтійських літаків (вартість яких становить понад $600 млн) в мальтійський регістр.
Авіакомпанія планує збільшити парк літаків на Мальті до 10 одиниць протягом трьох років і створити понад 350 робочих місць.
Ryanair перемістить літаки з Франції, Італії та Німеччини на Мальту, що дозволить екіпажам виплачувати податки локально у Франції, Італії та Німеччині, а не в Ірландії, де вони наразі зобов’язані платити прибутковий податок через ірландську «прописку» Ryanair.
Генеральний директор Ryanair Майкл О’Лірі сказав: «Ryanair рада вітати Malta Air в групі авіакомпаній Ryanair, в яку входять Buzz (Польща), Lauda (Австрія), Malta Air і Ryanair (Ірландія). Партнерство Ryanair з управлінням по туризму Мальти допоможе просунути ідею уряду про розширення цілорічних зв’язків з усіма куточками Європи, що сприятиме зростанню туризму, бізнесу і робочих місць на Мальті. Ryanair високо цінує досвід Мальтійського управління цивільної авіації (CAD), і ми розраховуємо на тісну співпрацю з мальтійською владою в найближчі роки, оскільки сподіваємося додати ще 50 літаків у мальтійський регістр».
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас