Квитки від 5 євро: автобусний лоукостер FlixBus вийшов на український ринок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Квитки від 5 євро: автобусний лоукостер FlixBus вийшов на український ринок

Фондовий ринок
4509
Сьогодні, 11 червня, в Києві найбільший автобусний перевізник Європи, FlixBus, оголосив про повноцінний вихід на український ринок.
Про це стало відомо з презентації перевізника, на якій присутні міністр інфраструктури України Володимир Омелян, генеральний директор FlixBus в Польщі і Україні Міхал Леман, менеджер з розвитку бізнесу FlixBus в Україні Остап Павук.
Згідно з презентацією компанії, представленою журналістам, в планах на 2019 рік – почати виконання рейсів з Києва, Львова, Харкова, Дніпра, Одеси, Чернівців, Івано-Франківська, Вінниці, Тернополя.
“Це запланована мережа. Ми хочемо ще порадитися з місцевими перевізниками. Їм видніше, куди подорожують їхні громадяни”, – уточнив генеральний директор FlixBus в Польщі і Україні Міхал Леман, зазначивши, що спершу рейси будуть з Києва, Харкова, Дніпра, Одеси і Львова
Вартість квитків буде починатися від 5 євро. “Купити квиток можна через мобільний додаток або сайт. Через додаток також можна відстежити, де перебуває автобус і коли він прибуде. Роздруковувати квиток не потрібно, водій просканує QR-код”, – розповів Міхал Леман.
Також повідомили, що до 13 червня напрямками Київ-Кельн, Київ-Росток, Київ-Карлсруе, Київ-Штутгарт, Київ-Відень можна купити квитки від 5 до 15 євро.
Вимоги до автобусів: кваліфіковані водії, мінімум двоє на нічній лінії для безпеки пасажирів, комфортна відстань між сидіннями – мінімум 76 см, Wi-Fi і FLIX-розваги на борту, доступний туалет в дорозі, розетки і екологічно чистий парк”, – додав він.
Як повідомив Міхал Леман, на початковому етапі на українських маршрутах буде задіяно два десятки автобусів. Це будуть не автобуси у фірмовій зеленій лівреї, а автобуси української компанії-партнера з логотипом FlixBus.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас