Bolt і Уніка першими в Україні страхують життя і здоров'я пасажирів на 1 мільйон гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Bolt і Уніка першими в Україні страхують життя і здоров'я пасажирів на 1 мільйон гривень

Особисті фінанси
26
Bolt і Уніка першими в Україні страхують життя і здоров'я пасажирів на 1 мільйон гривень
11.06.2019 Провідна європейська платформа для замовлення поїздок Bolt спільно зі Страховою компанією «Уніка» створили унікальну програму страхування життя і здоров’я пасажирів. З липня 2019 року кожна поїздка буде застрахована на суму до 1 мільйона гривень, при цьому страхові платежі повністю покриває компанія Bolt. Ні з водія, ні з пасажира додаткова плата за страховку стягуватися не буде.
Умови страхування поширюються абсолютно на всі поїздки з Bolt в Україні. За умовами програми при настанні страхового випадку постраждалим буде проводитися відповідна виплата в межах страхової суми, а також надається безкоштовна психологічна консультація.
«Ми пишаємося унікальною програмою, яку ми розробили у партнерстві зі Страховою компанією «Уніка». Ми давно планували страхування пасажирів, і тепер наша компанія стала першою на ринку пасажирських перевезень, яка надає такий розмір страхових виплат у разі ДТП. Ми дбаємо про безпеку пасажирів, щоб наші клієнти почували себе впевнено і спокійно», — зазначив регіональний менеджер Bolt в Україні Тарас Потічний.
Олена Ульє, Голова правління Страхової компанії «Уніка»: «Уніка – універсальний страховик. Ми пропонуємо безліч страхових рішень для корпоративних та індивідуальних клієнтів. У фокусі нашої уваги був і залишається клієнт − з його ризиками, очікуваннями і потребами в страховому захисті».
Інформація про Bolt
Компанія Bolt (раніше відома як Taxify) − провідна європейська платформа для замовлення поїздок. Її мета − полегшити пересування містом і зробити цей процес швидким і надійним.
Компанію Bolt заснував Маркус Вілліг у 2013 році. Вона стала найбільш швидкозростаючою платформою для організації поїздок у Європі й Африці. Її інвестори − Daimler, Didi Chuxing, Korelya Capital і співзасновник TransferWise Таавет Хінрікус.
Bolt має 25 мільйонів клієнтів у більш ніж 30 країнах світу: www.bolt.eu.
За матеріалами:
Уніка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас