Ford зробив електричний кросовер (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ford зробив електричний кросовер (фото)

Технології&Авто
1108
Компанія Ford представила повністю електричну версію компактного кросовера Territory, спеціально розробленого для китайського ринку. Продажі новинки в КНР почнуться наприкінці нинішнього року.
Автомобіль, створений спільними зусиллями з Jiangling Motors Corporation – китайським партнером Ford, являє собою перелицьовану версію моделі Yusheng S330. Заявлений запас ходу кросовера склав 360 км по європейському циклу NEDC, однак, передбачається, що в реальних умовах він здатний проїхати без підзарядки до 250 кілометрів, пише Autonews.

У список доступного обладнання увійшли світлодіодні фари головного світла, повністю цифрова приладова панель, 10-дюймовий тачскрін мультимедіа, а також легкосплавні колісні диски. Крім того, доступна система автоматичного екстреного гальмування з можливістю розпізнавання пішоходів, активний круїз-контроль, система контролю «мертвих» зон, а також новий мультимедійний комплекс з підтримкою бездротових мереж стандарту LTE. Стандартний Ford Territory був представлений в 2018 році. Кросовер оснащується 1,5-літровим чотирициліндровим турбоагрегатом, який пропонується для Yusheng S330.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас