Питання до небайдужих киян — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Питання до небайдужих киян

Особисті фінанси
2
Останнім часом завдяки незаконним діям міської влади зросла соціальна напруга серед мешканців прилеглих житлових масивів та довірителів навколо будівництва житлового масиву «Патріотика на озерах». Зокрема, Забудовником було збудовано естакаду з пальовими фундаментами на перетині вулиці Колекторної та проспекту Петра Григоренка для захисту магістральних каналізаційних мереж Бортницької станції аерації та безпечного переміщення вантажів на будівельний майданчик зазначеного житлового масиву. Вкотре наголошуємо, що естакада була збудована із додержанням усіх вимог технічного завдання, виданого ПрАТ «АК «Київводоканал» для проектування вказаної споруди та влаштування тимчасових під’їзних шляхів до будівельного майданчика.
Проте, наприкінці минулого місяця, підрозділами Київської міської державної адміністрації при дієвій підтримці поліції естакада була зруйнована, при цьому не було пред’явлено належних для цього документів, які б підтверджували наявність реальної загрози для колектора та необхідності демонтажу естакади.
Незважаючи на всі перешкоди, в тому числі й демонтаж естакади, Забудовником і надалі будуть вестись роботи по спорудженню житлових будинків та об’єктів соціально-побутового призначення на масиві. Сьогодні вирішується питання безперебійного та безпечного забезпечення масиву будівельною технікою та матеріалами.
З цією метою співробітниками АТ АКБ “Аркада” незабаром буде проведено соціальне опитування серед мешканців житлових масивів вздовж вулиці Софії Русової, щодо оптимізації роботи служб Забудовника.
Свої відповіді ви також можете відправити на електронну адресу opytuvan@gmail.com
За матеріалами:
Аркада
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас