Дмитро Замотаєв: "Найвищі ставки — за довгими депозитами від одного року" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дмитро Замотаєв: "Найвищі ставки — за довгими депозитами від одного року"

Особисті фінанси
19
Начальник Департаменту роздрібного бізнесу Глобус Банку. – про секрет успіху депозитів у Глобус Банку.
Зараз ринок депозитів фізичних осіб перебуває в очікуванні змін, початок яким було покладено недавнім рішенням Національного банку України про зниження облікової ставки на 0,5%. Відсутність серйозних потрясінь на ринку, продовження тренда зі зниження облікової ставки, а також утримання рівня інфляції в очікуваних межах дозволить банкам почати знижувати процентні ставки за депозитами. До кінця року ми очікуємо зниження ставок в національній валюті на 1-1,5% від поточних значень. В іноземній валюті зниження ставок буде не таким істотним, до 1%. Це пов’язано з тим, що ставки за такими депозитами вже перебувають на історичних мінімумах.
У першому кварталі 2019 року Глобус Банк пропонував клієнтам класичний підхід за депозитними продуктами — вартість депозиту безпосередньо залежала від терміну розміщення. Що довшим він був, то привабливішою була ставка. Основний акцент банк робив на довгих депозитах (понад 1 рік), за якими пропонував максимальні ставки, і, відповідно, саме ці депозити користувалися максимальною популярністю серед клієнтів.
ГЛОБУС БАНК, як повнофункціональний роздрібний банк, розвиває не тільки напрямок з обслуговування ринкових клієнтів, але також приділяє належну увагу роботі з ВІП-клієнтами банку, до числа яких можна віднести знаменитостей і публічних осіб. Сьогодні в банку виділено окремий напрямок по роботі з ВІП-клієнтами, який використовує передові практики та підходи із задоволення їхніх індивідуальних потреб. І хоча цей напрямок ще відносно молодий, ми вже можемо говорити про перші успіхи. Про затребуваність і високу оцінку цієї послуги найкраще свідчить дедалі більша кількість ВІП-клієнтів на обслуговуванні в Глобус Банку.
За результатами останнього рейтингу надійності депозитів від РА “Стандарт-Рейтинг”, Глобус Банк увійшов до першої десятки серед 60 українських банків, піднявшись на 8 місце.
Дмитро Замотаєв: "Найвищі ставки — за довгими депозитами від одного року"
Дмитро Замотаєв: "Найвищі ставки — за довгими депозитами від одного року"
Дмитро Замотаєв: "Найвищі ставки — за довгими депозитами від одного року"
За матеріалами:
Глобус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас