"Поділитися життям може кожен" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Поділитися життям може кожен"

Особисті фінанси
60
6 червня 2019 року ТАСКОМБАНК спільно з Благодійним фондом «Таблеточки» і КНП «Київський міський центр крові» провів благодійну акцію зі збору крові.
Напередодні Всесвітнього дня донора, який традиційно відзначається 14 червня, команда ТАСКОМБАНКУ взяла участь у благодійній ініціативі, щоб допомогти дітям з онкологічними захворюваннями та іншим пацієнтам, які потребують лікування. Не обов’язково бути лікарем, щоб рятувати життя і сьогодні ми в цьому переконалися.
Ініціативу підтримали понад 40 співробітників Центрального офісу ТАСКОМБАНКУ. Було зібрано 18,3 літри крові й цього об’єму може вистачити, щоб допомогти приблизно 120 людям. Зібрану кров передадуть міським лікарням на найкритичніші потреби — для порятунку життя дітей з онкологічними захворюваннями, породіль и постраждалих у ДТП.
«Життя рятують не тільки лікарі. Під час лікування хворі на рак діти нерідко потребують переливання крові. Від цього залежить ефективність лікування і часто – саме життя. Бути донором – та суперсила, якою може поділитися кожен, дотримуючись мінімальних правил. А цінність складно переоцінити, адже 1 донор крові потенційно може врятувати 3 життя», — говорить Альона Лук’янчук, координатор волонтерського і донорського напрямку БФ «Таблеточки»
Бажаючі допомогти фінансово, також взяли участь в ярмарку, організованому Благодійним фондом «Таблеточки». Усі виручені кошти будуть спрямовані на забезпечення системного лікування дітей з онкологічними захворюваннями.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас