СГ "ТАС" запрошує на "Територію здоров’я" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СГ "ТАС" запрошує на "Територію здоров’я"

Особисті фінанси
17
Останнім часом в Україні не вщухають розмови щодо медичної реформи, необхідність запровадження якої назріла, скажімо чесно, достатньо давно. Стара державна система медичного забезпечення вже відверто не працювала, а послуги приватних лікарів часто-густо були не по кишені пересічним українцям. І ось нарешті сталося – в Україні стартувала медична реформа. Втім, казати про те, що проблеми із забезпеченням якісними медичними послугами населення вже вирішено, звісно, ще дуже й дуже зарано. Адже медична реформа передбачає три етапи – і поки лише йдеться про введення в дію першого з них, що стосується надання пацієнтам первинної медичної допомоги через впровадження інституту сімейних лікарів. Але як вчинити тим, хто вже сьогодні потребує лікування від серйозних хвороб, що неможливо здійснити силами лише фахівця широкого профілю?
Це питання сьогодні жваво обговорюють як експерти, що діляться своїми думками щодо переваг та недоліків запропонованої урядом реформи в мас-медіа, так і пересічні українці, сперечаючись щодо темпів та доцільності реформування системи медицини в країні саме зараз й водночас розмірковуючи над варіантами забезпечення себе та своїх сімей якісною медичною допомогою в разі необхідності, що, до речі, може виникнути абсолютно неочікувано для нас та принести із собою купу проблем – і не лише фінансового характеру.
Та поки всі лише обговорюють всі ці животрепетні питання, Страхова група «ТАС» – діє! Усвідомлюючи, наскільки важливо для всіх нас відчуття впевненості за будь-яких обставин, компанія виводить на ринок новий продукт, покликаний захистити пацієнтів у випадках, коли компетенції сімейного лікаря виявляється недостатньо, тобто при виникненні необхідності в спеціалізованій та вузькоспеціалізованій медичній допомозі. Зокрема, йдеться про випадки складних захворювань. Не секрет, що сьогодні в таких ситуаціях сімейний лікар направляє хворого до інших спеціалістів – лікарів відповідного профілю. Годі й казати, що тут перед пацієнтом одразу виникає купа питань, які він мусить вирішувати вже самостійно: як не помилитися у виборі гарного фахівця, чия методика лікування насправді б виявилася ефективною, в якому закладі здійснити діагностику, як потрапити на прийом до лікаря, черги до якого розписані на кілька місяців вперед? І ще одне питання, яке, на жаль, дуже часто заганяє в глухий кут українців: де взяти гроші на все це? Адже і консультації провідних спеціалістів, і ліки, і медичні процедури коштують чимало! Тож, як не прикро, але факт: через занадто високу для них вартість медичних послуг величезний відсоток українців вдаються до самолікування, що лише усугубляє хворобу та врешті-решт призводить до погіршення стану хворого. З іншого боку, багато хто, дізнавшись про свій діагноз та усвідомлюючи необхідність отримання професійних медичних послуг, але не маючи змоги їх оплатити, беруть позики, займають гроші на лікування у друзів та знайомих, залишаючись згодом з купою боргів та… згаяним часом. Але ж відомо, що ефективність лікування в багатьох випадках залежить від оперативності надання кваліфікованої медичної допомоги. А іноді саме від цього залежить і життя пацієнта.
Отже, зважаючи на все це, Страхова група «ТАС» презентує на ринку нову програму добровільного медичного страхування для фізичних осіб «ТАС – Територія здоров’я». В рамках цієї програми кожен українець віком від 3 до 60 років у випадку гострого захворювання чи загострення хронічного захворювання та в разі нещасного випадку може отримати кваліфіковану медичну допомогу у понад 1000 провідних медичних закладах у всіх куточках країни. І при цьому йому не доведеться вирішувати жодних організаційних питань та самостійно оплачувати дорогі процедури й медикаменти. Достатньо лише зателефонувати в СГ «ТАС» і зв’язатися з лікарем-координатором страховика, повідомивши йому про хворобу. Далі за справу беруться компетентні спеціалісти Страхової групи «ТАС», які надають всі необхідні рекомендації застрахованій особі щодо її подальших дій, вирішують всі питання, пов’язані з організацією процесу лікування, починаючи від пошуку потрібного лікаря та запису до нього на прийом, супроводу пацієнта і закінчуючи оплатою всіх витрат на лікування та медикаменти. Варто додати, що консультативну підтримку лікарі-координатори здійснюють цілодобово сім днів на тиждень, забезпечуючи допомогу застрахованим в будь-якій ситуації та в будь-якій точці України.
Договір «ТАС – Територія здоров’я» включає в себе чотири програми: «Базову», «Стандарт», «Класичну» та «Класичну +», кожна з яких передбачає організацію страховиком та оплату ним проведення діагностики захворювання та невідкладного амбулаторного чи стаціонарного лікування. Страхові суми за договором становлять від 50 000 до 100 000 грн. Відповідно платіж за договором складає від 1200 до 4500 грн для дорослих осіб та від 2400 до 9000 грн для дітей.
Детальніше з умовами програми «ТАС – Територія здоров’я» можна ознайомитися на сайті компанії за посиланням.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас