Amazon показала нових роботів для автоматизації роботи на своїх складах (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Amazon показала нових роботів для автоматизації роботи на своїх складах (відео)

Технології&Авто
720
4 червня стартувала перша конференція Amazon re:MARS, присвячена штучного інтелекту, машинному навчанню, робототехніці і космосу.
Віце-президент Amazon Бред Портер продемонстрував пару нових роботів, розроблених компанією для прискорення автоматизації в центрах обслуговування клієнтів. Один з них – це оновлений Xanthus, який відноситься до серії основних роботів компанії, використовуваних рітейлером з моменту придбання Kiva Systems в 2012 році.
Його ключовим елементом є модульність. Універсальна платформа дозволяє команді інженерів розробляти спеціалізовану техніку для різних операцій на складах. Amazon планує днями показати роботів Xanthus Sort Bot і Xanthus Tote Mover, що відповідають за сортування та переміщення коробок.
Ще одна новинка – роботизована система Pegasus. Ці роботи призначені для сортування та переміщення окремих пакетів і будуть працювати з тією ж продуктивністю, що і роботи Kiva, які зараз переміщаються по обгородженій території з великими стелажами. На поточний момент вже розгорнуто 800 одиниць Pegasus на кількох складах Amazon.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас