Райффайзен Банк Аваль взяв участь у благодійному турнірі на підтримку дітей із синдромом Дауна — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Райффайзен Банк Аваль взяв участь у благодійному турнірі на підтримку дітей із синдромом Дауна

Особисті фінанси
30
Корпоративна команда працівників Центрального офісу Райффайзен Банку Аваль взяла участь у IX благодійному турнірі з міні-футболу «Кубок відкритих сердець», що відбувся 2 червня у Києві за ініціативи Всеукраїнської благодійної організації «Даун Синдром».
Метою благодійних змагань є збір коштів на підтримку програм Центру раннього розвитку для дітей із синдромом Дауна. Цього року організаторам вдалося зібрати на ці цілі понад 232 тис. грн.
Заради допомоги дітям із синдромом Дауна на турнірі змагалися 15 корпоративних футбольних команд відомих українських компаній. Групу підтримки складали школярі з інвалідністю та молодь із синдромом Дауна.
Поки тривали футбольні матчі, батьки з дітьми та інші гості турніру взяли участь у розважальній програмі. З дітьми займалися аніматори, можна було пограти у футбол та взяти участь у цікавих конкурсах. Крім того, кожен маленький гість отримав подарунки від технічних партнерів турніру.
У результаті відбіркових матчів на турнірі були сформовані Золота та Срібна ліги. Команда Райффайзен Банку Аваль посіла друге місце в Золотій лізі, а кубок найкращого воротаря отримав працівник банку Михайло Баталинський.
Щороку волонтери Райффайзен Банку Аваль долучаються до благодійних спортивних заходів для корпоративних команд, організованих ВБО «Даун Синдром»: із боулінгу, міні-футболу та пейнтболу. Метою таких заходів є фінансова підтримка програм Центру раннього розвитку для дітей із синдромом Дауна.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас