Смартфон замість термінала: в Україні тестують технологію приймання платежів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Смартфон замість термінала: в Україні тестують технологію приймання платежів

Фінтех і Картки
935
Компанія Visa та Ощадбанк об’єднали зусилля для підтримки малого та середнього бізнесу в Україні та оголошують про початок тестування унікального для України технологічного рішення Tap to Phone.
Про це повідомляє прес-служба банку.
Технологія, що вперше презентується в Україні та країнах СНД та Південно-Східної Європи, покликана значно розширити можливості приймання електронних платежів та прискорити їх масштабування в інтересах користувачів безконтактних платіжних засобів, торгово-сервісних підприємств і банків.
Для чого потрібна система Tap to Phone?
  • Tap to Phone від Visa та Ощадбанку дає можливість перетворити смартфон на базі Android з NFC-модулем на POS-термінал без додаткового обладнання.
  • Це рішення дасть змогу спростити ведення малого та середнього бізнесу: підприємці матимуть можливість значно розширити мережу приймання безконтактних платежів, збільшити свою клієнтську базу та мінімізувати вартість підключення до послуг еквайрингу.
Для кого буде корисна технологія:
  • Технологія Tap to Phone значно розширює можливості прийому безконтактних платежів в сегментах малого і середнього бізнесу, перетворюючи смартфон на POS термінал без додаткового обладнання.
Смартфон замість термінала: в Україні тестують технологію приймання платежів
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас