Понад 1,7 млн грн виплатила СГ "ТАС" за пошкоджену вантажівку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Понад 1,7 млн грн виплатила СГ "ТАС" за пошкоджену вантажівку

Особисті фінанси
33
Аварія із вантажним автомобілем Volvo FM сталася на околиці Києва. На слизькій після зливи дорозі водій вантажівки не впорався з керуванням, в результаті чого автомобіль занесло, він з’їхав з траси та врізався у відбійник. Внаслідок пригоди було серйозно пошкоджено водійську кабіну машини: деформовано обидва крила, розбито бампер.
Страхова група «ТАС», вивчивши обставини інциденту, визнала його страховим випадком та в рамках своїх зобов’язань за договором «Правильне КАСКО» виплатила своєму клієнтові, власникові вантажівки, страхове відшкодування в розмірі заподіяних йому збитків. Сума відшкодування склала 1788972 грн.
Нагадаємо, договір «Правильне КАСКО» входить до числа найпопулярніших у клієнтів СГ «ТАС» договорів автострахування. Договір розроблений з урахуванням останніх тенденцій ринку та реальних потреб українських автовласників. Серед головних переваг «Правильного КАСКО» порівняно з іншими представленими на вітчизняному ринку договорами страхування наземного транспорту автомобілісти відзначають максимальний набір страхових ризиків, які він покриває, широку територію дії, якісне сервісне обслуговування та скорочені строки виплат страхового відшкодування. Тож цілком закономірно, що кількість автовласників, які обирають для захисту свого транспортного засобу саме цей договір, стрімко зростає.
Додамо, що за підсумками січня – квітня обсяг страхових надходжень СГ «ТАС» сягнув 574,43 млн грн. При цьому левова частка зібраних платежів – 71,85% – припала на договори автострахування. Зокрема за полісами обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників за чотири місяці було залучено 184,98 млн грн премій, за полісами «Зелена картка» – 134,64 млн грн. Обсяг надходжень за договорами страхування наземного транспорту склав 93,11 млн грн платежів.
Сума виплат компанії за вказаний період склала 237,72 млн грн, з яких 189,43 млн грн було відшкодовано за договорами автострахування. Зокрема за полісами обов’язкової «автоцивілки» було відшкодовано 96,99 млн грн, за договорами КАСКО – 67,06 млн грн, за полісами «Зелена картка» – 25,38 млн грн.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас