Продажі Dell зросли, незважаючи на низький попит на сервери — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Продажі Dell зросли, незважаючи на низький попит на сервери

Фондовий ринок
188
Dell Technologies змогла збільшити продажі в першому кварталі 2020 фінансового року, незважаючи на зниження попиту на IT-обладнання.
За підсумками тримісячного відрізка часу, що завершився 3 травня 2019 року, виручка Dell склала $21,9 млрд, що на 3% більше показника річної давності. Компанія зафіксувала чистий прибуток у $329 млн, тоді як роком раніше мали місце збитки в $538 млн.
У підрозділі Dell Infrastructure Solutions Group зареєстрована квартальна виручка в розмірі $8,2 млрд, що на 5% не дотягує до результату першої чверті 2019 фінансового року. Близько $4,2 млрд з цієї суми припало на продаж серверів та мережевого обладнання, але вони знизилися на 9%. На 1% впала реалізація систем зберігання даних (до $4 млрд).
При цьому справи Dell на комп’ютерному ринку йдуть краще. Відповідний підрозділ в минулому звітному кварталі збільшив доходи на 6% до $10,9 млрд. У корпоративному секторі ПК-бізнес компанії показав 13-відсоткове зростання продажів (до $8,3 млрд), але в споживчому напрямку оборот скоротився на 10% в річному обчисленні і склав $2,6 млрд.
Віце-голова ради директорів Dell Джефф Кларк (Jeff Clarke) в розмові з аналітиками заявив, що компанія зіткнулася з падінням попиту на свою продукцію в Китаї. Водночас залишаються «певні можливості в сегменті великого бізнесу», якими Dell сподівається скористатися, додав він.
За матеріалами:
Servernews
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас