У США уклали найбільшу в історії угоду з приватною нерухомістю — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У США уклали найбільшу в історії угоду з приватною нерухомістю

Світ
5980
Американська інвестиційна компанія Blackstone Group LP купує мережу промислових складів у США у сінгапурської GLP за $18,7 млрд, включаючи борг, що стане найбільшою в історії угодою з приватної нерухомістю.
Угода стане підсумком аукціону, на якому пропозиція Blackstone виявилася кращою за пропозицію компанії зі сфери нерухомості Prologis Inc.
В угоду входять близько 1,3 тис. об’єктів нерухомості площею 16,7 млн ​​кв. метрів.
Угода, що планується, зробить Blackstone одним з найбільших власників логістичних об’єктів у США, збільшивши їх площі більш ніж на третину – до 69,67 млн ​​кв. м. Інвестфірма вже є глобальним гігантом у сфері нерухомості з активами на суму близько $140 млрд, включаючи такі відомі об’єкти, як хмарочос Вілліс-тауер у Чикаго, готель і казино Cosmopolitan of Las Vegas, а також тисячі будинків.
За словами деяких джерел, раніше Blackstone вже володіла приблизно половиною об’єктів, які вона купує в рамках угоди. Blackstone продала IndCor Properties Inc., яка була власником зібраного після фінансової кризи портфеля промислових складів, компанії GLP в 2015 році.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас