Екс-президент Київстару інвестував 332 тис. грн в український стартап Revizion — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Екс-президент Київстару інвестував 332 тис. грн в український стартап Revizion

Фондовий ринок
842
Екс-президент компанії Київстар Петро Чернишов вклав 332,25 тис. грн в сервіс з вимірювання індексу лояльності клієнтів (NPS) для малого та середнього бізнесу Revizion.
Про це він повідомив в Facebook.
«Revizion – сервіс зі збору зворотного зв’язку, відгуків клієнтів і по роботі з оцінкою якості товарів і послуг. Одне з головних його завдань – вимірювати малим і середнім бізнесам їхній індекс NPS (Net Promoter Score або Індекс лояльності клієнтів). Сьогодні з компанією вже працює безліч різний мереж ресторанів, серед яких Tarantino Family, La Famiglia, холдинг! FEST, мережа ресторанів Сави Лібкіна, Pesto cafe, а також великі дистрибуційні компанії і державні установи – університети, поліклініки та лікарні, транспортні компанії», – зазначив він.
За словами Чернишова, компанія Revizion також підписала контракт з Укрпоштою.
ТОВ Ревізіон було створено в 2017 році. Згідно з даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, Чернишов вніс в статутний капітал компанії 332,25 тис. грн. Серед співвласників і кінцевих бенефіціарів вказано сина екс-голови Національного банку Валерії Гонтаревої Антона Гонтарева. Він вклав в статутний капітал ТОВ Ревізіон 598,05 тис. грн.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас