Apple планує замінити медіаплеєр iTunes — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple планує замінити медіаплеєр iTunes

Технології&Авто
236
Компанія Apple планує замінити медіаплеєр iTunes, який вже майже 20 років працює на «яблучних» пристроях.
Як пише Bloomberg, 3 червня в Каліфорнії на всесвітній конференції для розробників на платформах Apple – Worldwide Developers Conference, гендиректор Тім Кук та інші керівники представлять низку оновлень.
Компанія повинна анонсувати три нові додатки для Mac – Music, TV і Podcasts, які і замінять iTunes. Це повинно стати новою стратегією Apple щодо медіа-додатків на iPhone і iPad.
За даними джерел, компанія також оголосить про оновлення операційних систем і новий підхід до додатків. При цьому Apple планує дати своїм пристроям більше автономії.
Наприклад, годинник Apple Watch повинен стати менш залежним від iPhone і iPad. Компанія Apple отримала 85 нових патентів, і серед них патент на гнучкий дисплей одинарного і подвійного складання, який буде використовуватися в iPhone і iPad.
Нові дисплеї з’являться в продукції корпорації в кінці 2020 або на початку 2021 року. Компанія Apple представила оновлену модель топового ноутбука MacBook Pro. Він вперше отримав восьміядерний процесор Intel восьмого і дев’ятого покоління. У ноутбуці також поліпшили клавіатуру.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас