У ДФС розповіли, як користуватися електронним кабінетом платника — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У ДФС розповіли, як користуватися електронним кабінетом платника

Казна та Політика
1623
Сплатити податок на майно з фізичних осіб — податок на нерухоме майно українці можуть за допомогою «Електронного кабінету платника».
Про це повідомляє прес-служба ДФС.
“На сьогодні ДФС запроваджено низку електронних сервісів, зокрема, щодо можливості сплати податку на майно з фізичних осіб (податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, транспортний податок та плата за землю) засобами «Електронного кабінету»”, – ідеться в повідомленні.
Що для цього необхідно:
  • Для можливості користування «Електронним кабінетом» платникам податків необхідно отримати особисті ключі електронного цифрового підпису.
За допомогою «Електронного кабінету» платники податків – фізичні особи мають можливість перегляду даних щодо:
  • об’єктів оподаткування (земельні ділянки, житлові будинки, квартири, садові (дачні будинки), гаражі, легкові автомобілі);
  • сформованих податкових повідомлень-рішень та необхідних платіжних реквізитів органів місцевого самоврядування для сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, транспортного податку та плати за землю;
  • розрахунків сум податкових зобов’язань по таких податках;
  • стану розрахунків з бюджетом.
При використанні «Електронного кабінету» платники податків матимуть змогу заощадити свої кошти та час, сплатити зазначені податки в будь-який зручний, у т.ч. неробочий час. Це також позбавляє необхідності відвідувати центри обслуговування платників, банківські установи, тощо.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас